tiistai 5. kesäkuuta 2012

Lapikkaat


Kummini jaloissa näin ihanat vihreäkeltaiset lapikkaat. Tässä oma versioni tossuista. Langaksi valikoituivat tasan ne värit, jotka kaapissa olivat. Odotan, että jollain pikkutytöllä jalka vähän kasvaa, niin saan annettua lahjaksi.Lankana tässä oli Seiskaveikkaa. Ei sitä paljon tossuihin kulunut, ehkä 100 g. Puikot olivat 3,5. Lisäksi tarvittiin virkkuukoukkua, jotta tossut sai keskeltä kasaan. Veikkaan, että Isoveljellä tulee aikuisten koko, tämä kun on 36.Ohje on tässä alla kuvana. Ajattelin itselleni tehdä sellaiset kesämallit, joissa tuon jalan päälle tulevan valkoisen raidan jälkeen päättelen silmukat, jolloin tulee enemmän ballerinatossumaiset.4 kommenttia:

Pelaguu kirjoitti...

Hei, ihana kun sinun blogissa on ohjeetkin ja olet jaksanut nähdä vaivaa niiden kirjoittamiseen. Kiitos! Aivan ihania juttuja muutenkin. Tämän ohjeen otan kyllä talteen - mökkitossuiksi. :) Pieni kommentti aina blogissa lämmittää mieltä.

Kotikutoista kirjoitti...

Kiva, että ohjeista on jollekulle hyötyä, etten niitä turhaan kirjoittele. Toivottavasti toimivatkin, kukaan ei ole koeneulonut ohjetta.

Kommentit tosiaan aina lämmittävät mieltä, kiitos!

Pelaguu kirjoitti...

Nyt on yritetty tossujen kutomista testata ja jotain häikkää ehkä tuntuu ohjeessa olevan. Voisin ottaa kuvan ja laittaa blogiini, tämän hetkisestä kudelmasta. Ohjeen kohdassa 10 C kaventamisessa kummastutti se ettei sitä lopeteta. Tai puuttuisiko siitä jokin kohta? Tossun kärjestä tulee erilainen, kuin kuvassasi.

- kirjoitti...

Hei Pelaguu, sun toinen kommentti oli mennyt roskaposteihin jostain syystän enkä siksi ole siihen mitenkään reagoinut. Anteeksi! Nyt taitaa ohjeesta olla sen verran kauan, etten aivan heti keksi, mitä olen tarkoittanut missäkin kohtaa, eikä mulla ole enää noita tossujakaan. Pitäisi aloittaa alusta tekeminen, jotta osaisin vastata.