torstai 9. huhtikuuta 2009

Juustokakkua

Nam nam!


200 g Digestive-keksejä murskattuna ja
75 g juoksevaa margariinia sekaisin.
Taputtele seos irtokakkuvuoan pohjalle.

Sekoita kulhoon:
2 dl vaniljakastiketta vatkaten ja lisää
200 g maustamatonta tuorejuustoa,
250 g maitorahkaa,
1/2 dl sokeria ja maun mukaan
sitruunamehua.

Kaada viimeiseksi kulhoon ohuena nauhana
3 liivatelehteä kuumaan veteen liuotettuna koko ajan sekoittaen.
Kaada kulhon sisältö irtokakkuvuokaan.
Tasoita pinta ja laita jääkaappiin hyytymään.

Kun kakku on hyytynyt, tee päällinen:
1 dl appelsiini-mango-mehua sekoitetaan
n. 2 dl hillosokeria.
Hieman jäähtyneenä seos valellaan hyytyneen kakun päälle.
Jääkaappiin hyytymään.
Nauti!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvältä, tilaisin virkkuukerhoon maisteltavaksi ; )

    VastaaPoista
  2. Voin joku kerta tehdä, kun mulla on herkkuvuoro. Usein tuun vaan suoraan koulusta tms. enkä viiti kantaa mukana. Mutta viimeistään virkkuukerhon viikonloppuna saatte, jos vain sähkövatkain löytyy mökiltä!

    VastaaPoista