torstai 9. huhtikuuta 2009

Juustokakkua

Nam nam!


200 g Digestive-keksejä murskattuna ja
75 g juoksevaa margariinia sekaisin.
Taputtele seos irtokakkuvuoan pohjalle.

Sekoita kulhoon:
2 dl vaniljakastiketta vatkaten ja lisää
200 g maustamatonta tuorejuustoa,
250 g maitorahkaa,
1/2 dl sokeria ja maun mukaan
sitruunamehua.

Kaada viimeiseksi kulhoon ohuena nauhana
3 liivatelehteä kuumaan veteen liuotettuna koko ajan sekoittaen.
Kaada kulhon sisältö irtokakkuvuokaan.
Tasoita pinta ja laita jääkaappiin hyytymään.

Kun kakku on hyytynyt, tee päällinen:
1 dl appelsiini-mango-mehua sekoitetaan
n. 2 dl hillosokeria.
Hieman jäähtyneenä seos valellaan hyytyneen kakun päälle.
Jääkaappiin hyytymään.
Nauti!

2 kommenttia:

Johku kirjoitti...

Kuulostaa tosi hyvältä, tilaisin virkkuukerhoon maisteltavaksi ; )

Kotikutoista kirjoitti...

Voin joku kerta tehdä, kun mulla on herkkuvuoro. Usein tuun vaan suoraan koulusta tms. enkä viiti kantaa mukana. Mutta viimeistään virkkuukerhon viikonloppuna saatte, jos vain sähkövatkain löytyy mökiltä!