lauantai 20. helmikuuta 2010

Viime hetken valmistelut


Tällaisenkin sain valmiiksi tämän päivän juhliin, kun eilen kävin hakemassa kaupasta jonkin sortin putkimiehen pihdit:
Lopputuloksesta olen kovin ylpeä, vaikkei laukku kestäkään tarkastelua kovin läheltä. Ensimmäiseksi yritykseksi se kuitenkin onnistui yli odotusten. Ja kelpaa hyvin tämänpäiväisissä juhlissa. Ensi kerralla täytyy vain muistaa tehdä reilut saumavarat, ettei kangasta joudu pingottamaan kukkarokehyksiin hiki hatussa.
Kangas on ostettu vuosia sitten isosta kangaskauppaketjusta. Kehyksiä saa useista askartelutarvikeliikkeistä ja netistä -myös kantoketjullisia. Malli laukkuun on aivan oma, mutta apua tekemiseen hain Pientä kivaa -blogista, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet tavallisten pussukoiden tekoon. Itse vain lisäsin rypytystä ja pohjaa tuohon juhlalaukkuuni.
Viimeisessä kuvassa laukku on niellyt lankoja, joita sain muovikassillisia sukulaiselta. Onneksi virkkuukerhot auttavat tuhoamisessa. Kiitän mitä syvimmin tästä lahjoituksesta!
Nyt on kuitenkin kiirehdittävä valmistautumisen ja kortin kanssa. Juhlapuvusta kokonaisuudessaan lupaan kuvia viimeistään ensi viikolla. Ihanan kirpeää pakkaspäivää kaikille!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Että mä ihailen sun viitseliäisyyttä ja taitoa!!! Taidan laittaa neuleliivin tilaukseen, niin hyvältä ne näyttää. Teetkö mittatilaustöitä? =) Terkkuja H:lta ja äidiltäsi, poikettiin tänään uimahallireissun jälkeen.

T: Serkku nro 10

Kotikutoista kirjoitti...

Kiitoksia serkku nro 10! Jouduin vähän muokkaamaan kommenttia yksityisyyden suojan vuoksi.

Kyllähän mä voin mitä vain tehdä, jos hinnasta sovitaan, mutta tollasen liivin (jonka tein H:lle joululahjaksi) tekoon menee yli parikymmentä tuntia + langat päälle.

Hyvää kevättä sinne mökkipaikkakunnalle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laukku! Mäkin haluan. T: Sisko

Kotikutoista kirjoitti...

No Joulupukille voi lähettää kirjeitä jo nyt... Kangasta on jäljellä, jos aivan kopion haluat, mutta toisaalta tuo on niin hieno, etten sitä useinkaan itse tarvitse, jos haluat lainata ja itselle jonkun muun. Mitoiltaan malli ei ole mikään jättiläinen.