lauantai 10. joulukuuta 2011

Pitsivillasukat

Sisko kaipasi tätä mallia joululahjaksi. Mietti väriä, mutta en oikein jaksanut alkaa odottaa, milloin päästään lankakaupalle. Tein siis omin päin viininpunaisesta (Maija 237; 24-26 s / 10 cm; 50 g = 130 m) varmaankin 3,5:n puikoilla. Lankaa meni ihan tasan kaksi kerää, kun varteen tuli 11 kertaa kuviota ja jalkaosa on 38-39-kokoinen. Jos joskus löytyy joku kiva lanka, niin lupaan tehdä toiset.


Myös toinen sisko sai sitten täsmälleen samanlaiset sinne kauas. Tuli hoppu joululahjan kanssa, kun posti maasta toiseen on aika hidas, ja siksi en ehtinyt keksiä muuta. Näissä lankana samainen Maija. Jännää on, että kumpaakaan sukkaa ei saanut yhdestä kerästä kuten punaisissa. Hieman meni kolmatta.Näitä on tehty ennenkin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olisiko mahdollsita saada näihin ohje? :)

Kotikutoista kirjoitti...

Ohje löytyy ainakin lehdestä Novita Neuleet 4/99. Muistaakseni on ollut aina silloin tällöin Novitan lehdessä. Varmasti jostain heidän arkistostaan löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Hienot ovat sukat ja blogisi. Olenkin juuri tämän mallisille sukille etsinyt ohjetta mutta mistään ei löydy (ei edes novitan arkistosta). Olisiko mahdollista saada tämä ohje? Eli pystytkö esim. skannaamaan sen?

Kotikutoista kirjoitti...

En tekijänoikeussyistä halua skannata ohjetta. Toivottavasti löytyy jotenkin muuten.