maanantai 10. kesäkuuta 2013

Naulakon muodonmuutos

Muuttaessa tulee laitettua isot linjat kuntoon, mutta pieniin yksiyiskohtiin ei oikein riitä aikaa. Sitten menee muutama vuosi ihan tyytyväisenä, kun koti nyt kuitenkin näyttää suht mukavalta. Ja sitten alkaa muhia ajatus, että pitäisikö huonekalujen järjestystä muuttaa tai seinä maalata toisella värillä. Purin intoni tällä kertaa eteisen naulakkoon, joka on jäänyt huomiotta.


Puuhun oli leimattu teksti "Keravan puuteollisuus O.Y.", eli naulakko on hyvinkin voiniut itsua asuntomme seinällä yli puoli vuosisataa. Siltä se kyllä messinkisten koukkujen puolesta näyttikin. Oikealla puhdistettu ja kiillotettu versio.
 
 

Harmaa-musta-puu-kaunistuksemme sai osakseen rutosti hinkkausta ja hieman maalia.


Nyt on kaikki mustaa, mutta suunnittelin tässä jo, että nuo laatikot voisi päälystää jollain kivalla kankaalla. Toisaalta takeistakin tulee jotain väriä, joten ehkä nyt hetken aikaa mennään tällaisella mustavalkoisella eteisellä.Tärleämpää kuin laatikkojen päälystäminen taitaa olla uuden kenkätelineen tekeminen. Yritin googlettaa valmista kehikkoa, jonka voisi vain vetää samalla spraymaalilla kuin naulakonkin (Bravo Spray, kiiltävä musta), mutta oikeaa kokoa ei löytynyt. Takaisin mökille siis nikkaroimaan.

Ei kommentteja: