torstai 17. lokakuuta 2013

Eka joululahja valmis julkaistavaksi!

Jämälankojensäilytyspaikkani, vanha pöytäkirnu, pullisteli yli äyräidensä, joten olen pikkuhiljaa muuttanut kirnun sisältöä solmuisempaan muotoon. Peitto on suunnilleen 90 * 80 cm.

Laitoin sumeilematta kaikki langat sekaisin. Tein neljää liuskaa hieman sen mukaan, kuinka paksuja langat olivat. Näin sain ympättyä peittoon niin Seiskaveikat kuin alpakatkin. Villoja silti kaikki tyynni. Mun silmää ei valtavasti hivele tällainen värikylläisyys, vaikka murrettuja värit pääasiassa ovatkin. Oranssi toi tummaan peittoon kuitenkin kaivattua kevennystä ja veti värit edes jollakin tapaa kokoon. Ainaoikeinneuleet yhdistin piilosilmukoilla ja muutamalla kierroksella kiinteitä viimeistelin reunan.


Laittanen tämän jouluna seurakuntien järjestämään joululahjakeruuseen tai sitten Vaaka ry:lle. Vaaka onkin polkaissut käyntiin joulukeräyksen, johon voi toimittaa asustesetin vauvalle: neulotut tumput, kaulaliinan ja pipon. Osallistua voi myös kokoamalla kokonaisen äitiyspakkauksen rajan taakse Karjalaan tai Viroon. Eiköhän yksi vilttikin jonnekin matkaa.

EDIT: Ei matkaa tällä hetkellä.

Ei kommentteja: