sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Porot

Tämän vuoden joulukoristuksiksi tulivat kupariset porot. Pahvit oli valmiina eräältä messukerralta kaapissa, ja maalin tilasin täältä (Kupari).  Tilaus ei mennyt aivan nappiin. Yritin välttää isompia postikuluja tilaamalla enemmän, mutta tilaussivu ei väsyneille silmille ollut maailman selkein. Se ilmoittaa isolla maksettavan loppusumman kokonaisuudessaan, ja postikulujen muutosta pitää seurata eräältä riviltä päivitys-napilla. Vaikka huomasin mokani heti painettuani tilaa-nappia, niin tilaukseen ei voinut tehdä asiakaspalvelun kautta enää muutoksia.


Tuote itsessään oli mun mielestä erinomainen. Maali oli niin paksua, että se peitti ekalla kerroksella. Väri on aidosti kuparinen, ja vesiohenteisen kanssa on kiva toimia. 


Toiseen poroon olin yrittänyt jo serviettiä pintaan, mutta kohokuvioinen ei sitten näyttänytkään lakan jälkeen niin kivalta kuin ajattelin. Oli se edelleen koholla, mutta ei silti... Sitten revin sitä lakattua pintaa pois ja pohjamaalasin seinämaalilla uudestaan. Sai seisova poro karvat, kun en jaksanut hioa maalin nostattamaa nukkaa.

Ei kommentteja: