tiistai 28. lokakuuta 2014

Ihan ensimmäinen hankinta

Nämä osat raahasin kotiin mökin vintiltä aivan ensimmäiseksi. Työn valmistuminen lykkääntyi, kun pelkäsin sen olevan haastavaa, mutta se menikin ihan ilman purkamista. Vaunutkin katsastettiin samalla, mutta niissä ei juuri muokkaamisen tarvetta ole. Jos nyt kuminauha pitää vaihtaa tai patjaan uusi päällinen ommella, niin sen tekee hetkessä. Saavat vielä hetken aikaa olla varastossa.


Metalliosien kimppuun kävin hinkkaamalla niitä jos jollakin aineella, ja kyllähän ne monen vuosikymmenen aikana olivatkin hieman patinoituneet. Alkuperäinen kangaskin oli siltä ajalta, kun minä tuossa istuskelin, ja olisi mainosti mennyt nytkin, mutta kaipasin siihen vähän väriä.  

Bussikangas on täältä palalaarista, ja lisänä on lakanakangasta, jotta olisi vähän tukevampi. Sen lisäksi on jämäpala ruskeaa kanttinauhaa laatikoiden uumenista ja kolme kam-neppiä. Kai ne riittävät pitämään lapsen turvallisesti tuossa paikoillaan. Sitterin takana on tasku, johon selän tukilevyn saa sujautettua.
Kaavat piirsin vanhasta, ja vähänhän ne sitten heittivät, kun en alkuperäistä halunnut osiin hajottaa. Jos vaikka siskoja aikanaan miellyttääkin tuo alkuperäinen enemmän tai varapäällistä tarvitsen. Ihan riittävän hyvä siitä kuitenkin näytti tulevan. Eräs pieni vieras kävi tämän jo koeajamassa.

Ei kommentteja: