keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Puuhailua

Kuva-arvoitus: mitä näistä syntyy?


Lakanakangasta taitaa olla hieman yli metri, lisäksi puuvillakankaasta jämät, kuusi kam-neppiparia ja marjapuskien tukirengas, josta on poistettu ne takorautaiset tikut, jotka työnnetään maahan. Myös hula-vannetta ajattelin, mutta normaalikokoiset olivat läpimitaltaan himppasen pieniä. Kuvasta puuttuu myös kaksi 38 * 1 cm vaneripalat (3 mm), mutta sen sijaan siinä on ylimääräisenä kangasputkien sisällä vanua, jonka jouduin repimään irti.


Vanu pelitti ihan hyvin niin kauan, kun tätä ei oltu kasattu ja vanun päät olivat kangasputkien ulkopuolella. Kun ne piti saada piiloon, en saanutkaan enää pujotettua muoviputkia kangas-vanuputkien sisään ja päädyin repimään kaiken vanun irti. Meneehän se noinkin. Ehkä helpompi pestäkin.

Kaaret pysyvät pingotettuina tuolla kangaskaistaleella, ja muoviputket saa pesua varten pois toisesta päästä kangaskaistaleen ja kangasputkien rajakohdasta, sisäpuolelta. Kaaret pysyvät pystyssä nepparikiinnityksellä korkeimmasta kohdastaan, ja toisaalta lyhyiden sivujen väliin tulevien vaneritikkujen avulla. Lisäksi kaariin on ommeltu kolme paikkaa leluille neppikiinnityksien muodossa. Siinä sitten ikuisuusprojektia taas. Pitäähän näitä voida vaihtaa!


Irtonaisen peiton  tein jo aiemmin.

Ei kommentteja: