tiistai 23. joulukuuta 2014

Imetyspaita

Ihastuin tähän kankaaseen niin, että ostin reilun palan Leaves-trikoota kangaskaupasta (Pamela Hiltl, Lillestoff), että saan siitä itsellenikin jotain. Suunnilleen meni pituuden verran tuota kangasta. Resori ja ruskea trikoo ovat täältä.


Kaavat otin hankkimastani imetystopista. Ensi kerralla voisi miettiä sen verran, että testaa tuon rinnan alle tulevan sauman kohdan ennen kuin vetää kappaleet kiinni toisiinsa. Olisi ollut myös hyvä muistaa lisätä etu- ja takakappaleen hihaa vastakkain tulevaan osaan hieman kangasvaraa, jos aikoo hihat istuttaa toppikaavaan. Resoreissa menin siitä, missä aita on matalin, eli surruutin vain saumurilla oikeat puolet vastakkain. Luotan siihen, että pingotus pitää ne kauniisti oikein päin.  Vatsan kohdalta se myös kiristää tällä hetkellä, joten nähtäväksi jää, miten paita asettuu sitten käytössä.


Kaikesta huolimatta olen oikein tyytyväinen tähänkin tuotokseen ja varsinkin siihen, kuinka helppoa on saumurilla saada aikaan! Hyrisen joka kerta mielihyvästä, kun saan sillä ommella!

Ei kommentteja: