maanantai 16. helmikuuta 2015

Vaunut uuteen kuosiin

Sain ihan siistikuntoisen menopelin lainaksi, mutta kuosin pingviineille en aivan lämmennyt, vaikka niitä yritin kauniisti katsoa. Siispä kangaskauppaan, sormenpäät verille neulanpistoista ja tadaa!


Vaunut ovat palvelleet jo kuudella eri lapsella, mutta ovat silti hyvin siistit ja toimivat. Ajattelin ensin jotain värikästä ja isoprinttistä kuosia, mutta kangaskaupassa ei ollut kovin paljon valinnanvaraa, jos halusi auringon-, lian- ja vedenkestävää. Kangasta (SB solid vv) ostin yhteensä 140 cm, ja siitä riittää sitten ratasosankin verhoiluun. Kaavat piirsin suoraam vaunun päältä ja leikkaamisen jälkeen tarkustin vastaavuuden. Kaikki mahdolliset saumat ompelin koneella, mutta varsinkin kuomua sai kyllä pistellä. Oli se sen arvoista!


Ajattelin vielä suihkutella näihin lisäsuojan, jonka tarpeellisuudesta sain lokakeleillä kauniin muistutuksen ohiajavan rekan muodossa. Olin juuri ennen roiskeita miettinyt 20 minuuttia, mikä olikaan se asia, mikä mun piti ostaa... Täytyy kyllä tyytyväisenä todeta, että kosteuspyyhkeellä ainakin pienet pisarat lähtivät mallikkaasti.


Ei kommentteja: