keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Wienin tuliainen

Kävin kesällä Wienissä ja löysin ihanan kangaskaupan. Siellä oli niin paljon ylitarjontaa kivoista kuoseista, että sain lopulta tuotua kotiin vain tämän ja toisen, jossa ihanaiset vintagenaiset kykkivät rantakivillä. En oikein tiedä, mitä siitä kankaasta saisi, kun se ei jousta. Tästä halusin kuitenkin paidan itselleni.

Toisena kankaana on vain väärinpäin käännetty resori, sillä en millään jaksanut odottaa kaupassa käyntiä. Ihan hyvin tuokin toimii. Kaava on piirretty vanhasta paidasta (kuten tässä). Yritin hieman muokata niitä mokia, joita tein viime kerralla eli leikkasin leveämmät hartiat, jotta hihanistutus onnistuisi paremmin. Tasapainon vuoksi tein ensimmäisessä onnistuneet asiat tässä huonosti. Esimerkiksi tuo kankaan kuviointi ei ole mitenkään anteeksiantavin vatsakummulle. Lisäksi resorikangas oisi voinut olla hieman isompi, niin se varmasti asettuisi kauniisti aina käytön jälkeen, eikä tarvitsisi tarkistaa. Noh mutta, ei näitä iäisyyksiä käytetä!

4 kommenttia:

alice k. kirjoitti...

Ihana kangas! Ja tietty kiva pusero. Olen pian lähdössä Wieniin, mikä on kangaskaupan nimi / osoite? Jos muistat vielä.

Kotikutoista kirjoitti...

Jaa-a. Nimeä en kyllä mitenkään muista, mutta kangaskauppa oli Mariahilferillä, museoiden jälkeen samalla puolella, jos keskustasta päin tulee (oikealla). Kaupan sisääntulo näytti aika pieneltä, mutta sisällä oli kaksi kerrosta. Muistan, että saamani muovipussi oli tummanvihreä ja tekstit kultaisella, mutta en tiedä, oliko samoja värejä kaupan logossa.

alice k. kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Nopean kuuklauksen jälkeen löytyi tämmöinen kuin Komolka
http://www.yelp.com/biz/jakob-komolka-wien-3
Tuntuuko mahdolliselta?

Kotikutoista kirjoitti...

Joo! Oon aika varma, että oli tuo!