tiistai 23. kesäkuuta 2015

Vauvalahja vol. 1 (otetaan kantaa)

Kysyin kaverilta tekstarilla, mitä toivovat vauvalle tuliaisiksi. Tiesin, että heillä on vaatteita tarpeeksi, mutta täsmävaatteiden teon (koko, malli jne.) ajattelin olevan siitä huolimatta sallittua. Vastauksessa kesti ymmärrettävästi hetki, mutta mun hermot eivät. Aloitin siis tunikan ja housujen yhdistelmällä.


Halusin kokeilla tunikamekkoa ja piilohihoja tai miksi noita nyt kutsuu. Käsivaralla leikkasin ehkä hieman liian kapean mekon. Hihat kiinnitin resoreihin ja resorit mekkoon (kuva yllä). Sitten käänsin resorit kaksinkerroin ja ompelin päältä, jotta näyttäisi siltä, että raitakangas olisi erillinen vaatekappale. (alin kuva). Molemmilla olilla on nepparit helpottamassa pukemista, mutta aikamoinen kiemurtelu pienemmälläkin ihmisellä tämän päällesaamiseksi tarvitsee varmaankin suorittaa.


Kaveriksi tein puolipotkarit. Kuvan ottamisen jälkeen tuskastuin tuohon liian matalaan vyötäröön ja tein tuplapituisen resorin.  Raitakangas on ostettu joskus muinoin EK:sta ja sienikangas jokin aika sitten Sampsukasta (Tattivelour).


Tässä Poika poseeraa hieman pienessä mekkosessa.

Ei kommentteja: