sunnuntai 2. elokuuta 2015

Psykedeeliset ketut

Sampsukan Kettu-trikoosta tuli yöpuku (70 cm kangasta). Kaava on ison valmisvaateketjun vanhasta yökkäristä, joka kävi pieneksi (ja josta äitini katse huolestuneena huomautti "Miten SUN lapsella voi olla rikkinäiset kantapäät yökkärissä!"). Sama se, jos on räkää poskella tai kakka vaipassa, mutta että reikä!  ;)
No, eipä ole enää, kun se yökkäri palasteltiin osiin kaavojen piirtämistä varten. Ronskisti leikkasin ensin yläosaa, siirsin sitten kaavaa ja piirsin alaosaa. Näin tuli helposti kokoa isompi (74 cm). Samaten tietenkin hihoja pidensin, jalkoja ja jalkapohjaa. Elävoitykseksi punaista resoria, sillä vieläkään en ole resorivarastoja täydentänyt. Tietääkö joku, mistä saisi tilattua oikein hyvän valikoiman suht edullisesti? Edessä on myös kymmenisen punaista nepparia oikeanpuoleiseen puntin nilkkaan asti.

Erityisestí harjoittelin tässä asussa tuota kaulusta, joka alkaa ja loppuu neppilistan sisään. Kohdistamisessa oli hieman ongelmia, mutta muuten oikein käyttökelpoinen tapa laittaa resori. Kaulus ei mene ihan taaperon suuhun, kun se alenee edestä, mutta suurta taitelua ei tarvita.


Hieman tuo näyttää silmiä särkevältä näin kuvissa, mutta luonnossa kuvio on kohtalaisen iso, joten se ei samalla tavalla hypi.

EDIT: kangas pesunukkaantunut ihan lyhyessä ajassa harmaaksi.

Ei kommentteja: