maanantai 13. helmikuuta 2017

Sukkasillaan keittiössä

*Tämä ei ole maksettu mainos, enkä ole mistään yhteistyöstä sopinut yrityksen tai sen edustajan kanssa.*

Laitettiin keittiö taannoin uusiksi lattiasta kattoon ja käytiin aika monen keittiöfirman ja -myyjän puheilla. Lopuksi päädyttiin Noblessaan keittiön ulkonäön, hinnan ja esisuunnitelman perusteella. Siitä, että otettiin tuo Noblessa keittiö juuri Noblessalta (keittiömerkkiä saa myös muiden keittiöfirmojen kautta) saa kiittää myyjää, joka heti ensimmäisellä kotikäynnillä tuntui ystävälliseltä, aidolta ja asiantuntevalta. Ja ennen kaikkea sellaiselta, jonka ensisijainen kiinnostus ei ollut myymisessä tai provikoissa, vaan siinä, että asiakas saa haluamansa keittiön. 


Sanna Mertakivi organisoi koko työmiesketjua aivan järjettömän jouhevasti ja vastaili todella ystävällisesti siihen tuhannenteenkin kysymykseen, että tein ennen loppukatselmusta sukat kiitokseksi. Myös kivimiesten (Nerostein) työskentely ja työn jälki oli piiruntarkkaa; isäni sanoi, että he suorastaan silittelivät kivitasot paikoilleen. Asentaja teki ihan hyvää työtä, vaikka vähän kaappeja viimeisteltiinkin. Vain laatoittajalta olisin toivonut hieman tarkempaa työnjälkeä saumojen ja silikonien suhteen.


Sukat sinänsä menivät aivan samaa rataa kuin edellisetkin, joskin Maija-lankaa (Gjestal Maija: 50 g = 130 m, 24-26 s / 10 cm)saattoi kulua hieman yli kaksi kerää, kun en pitänyt kovin kirjaa.


Ei kommentteja: