tiistai 6. kesäkuuta 2017

Ongintasarja (jämähaaste2017, tammikuu): sarja t-paitoja

Eräänä viikonloppuna otti niin pahasti päähän, että piti päästä ompelemaan sarjatyönä jotain helppoa ja varmasti onnistuvaa. Toinen tajusi mielentilani täydellisesti, ja järjesti koko päivän aikaa ompelulle. Osan tuon päivän tuotoksista olen esitellyt jo aiemmin, mutta osan tein ongintasarjaani. Tässä siis sama OB:n Panda-kaava (2/2016) eri kokoisissa T-paidoissa.

Kullankeltainen paratiisin puutarha riitti Pojan paidan jälkeen vielä kylkiin, hihoiksi ja applikaatioksi. Beige kangas on EK:sta. Resorin alkuperää en muista. Koko 98 cm.

Star Wars -paidassa on samaa beigeä puuvillatrikoota ja lisäksi EK:sta tai Kangaskapinalta hankittua Ewokia. Kanttasin trikoolla tarpeeksi onnistuneesti; resorilaatikosta ei löytynyt sopivaa. Koko tässäkin on 98 cm.


Paapiita Jussina ja Sammalpolkuna riitti juuri ja juuri holkkihihaiseen T-paitaan koossa 92 cm. Resori on mahdollisesti Kangaskapinan.


Robottikangas ja vedenvihreä trikoo ovat nekin EK:sta. Jälleen jäi sivuihin ja hihoihin sekä pieneen taskuun Pojan haalarin ja paidan jämistä tämän verran. Kokona huikeat 104 cm.

Viimeisenä Kamee-kangasta pieneen 86-senttiseen paitaan. Sivuissa samaa EK:n beigeä kuin muissakin. Resori lienee jotain vanhaa.


Ei kommentteja: