torstai 18. tammikuuta 2018

Kasvunvaraa juhliin

Näitä postattavia on nyt jäänyt roikkumaan, mutta tällaisissa tamineissa me juhlittiin satavuotiasta Suomea. Tuo oma mekko oli käytössä kyllä jo syksyllä kummin virassa, mutta kaukaa viisaana pyrin sisällyttämään siihen kasvunvaraa. Ainakin näin joulun tienoilla sopi vielä hyvin. Jos joskus muistan, laitan myös syksyisen kuvan istuvuudesta mukaan.


Mekon vaaleanpunainen pallopitsi on jotain EK:n polyamidia pakalta ja aika herkkä ottamaan osumaa esimerkiksi sormuksista. Alla on aivan mielettömän ihanan tuntuista joustobambua niin ikään Eurokankaasta. Sain ongittua sitä vielä palalaarista itselleni suikaleen, kun ilmeisesti alkaa käymään pakalla vähiin. Mekon ruusuke oli jo valmiina.


 
Tuosta alkuperäisestä palasta tein kuitenkin Pojalle sukulointia varten ruseteilla ja henkseleillä varustetun trikoopaidan. Suuri se on vielä, mutta mennee sitten keväänkin juhlat, jollei aivan mustu ennen. Rusetti on kiinnitetty käsin, henkselit vahvalla kaksipuolisella liimakankaalla, joten vetää vielä näissä kuvissa ennen käyttöä ja pesua jonkin verran.Ei kommentteja: