keskiviikko 7. helmikuuta 2018

DIY: Aiemmista oppineena tummaa ja napakkaa vaunuverhoon (Britax Go Big)

Uudet kiesit tarvitsivat uuden vaunuverhon (näin mä itselleni taas tän tuhlauksen myin). Hieman uudella kaavalla, siis toisinto tästä ja tästä (kaikki kaavat tämän postauksen kautta). Ensimmäinen oli ihan kivan napakka eikä tiivis kangas vaaleudestaan huolimatta päästänyt liikaa auringonvaloa läpi, mutta tuollainen lakanavahvuinen meni heti ryppyyn, lepatti ja paistoi läpi.

Tähän uuteen valitsin Marimekon Keloa, joka sopii meidän harmaisiin vaunuihin hyvin.


Toisella puolen on Finlaysonin Marthaa, jonka vahvistin tukikankaalla. Sirkojen (11 mm) kohdalle laitoin vielä vahvistukseksi väliin puuvillaa. Muita tietoja kannattaa vilkaista noista edellisistä postauksista.


Tuotekehittelynä tein tähän versioon pienet taskut alas molemmille puolille, jotta narut voi pujottaa halutessaan piiloon. Naruilla verhon voi virittää kesällä aisaan kiinni aurinkokatokseksi, jolloin varjoa saa ilman paksuja peitteitä.


Huom! Kaava on Britaxin Go Big -vaumuihin ja -rattaisiin. Se on yksityiseen ja opetuksellisiin tarkoituksiin (ei siis kaupalliseen käyttöön edes myyjäisissä).

EDIT 30.5.2018: Verhoa ei tarvitse kuin kesällä, jos haluaa luoda vauvalle kokovartalovarjon. Vaunujen integroitu lippa estää häikäisyn silmiin. Ahkeran julkisilla liikkujan pitäisi tehdä tuotekehittelyä, jotta aisan laskeminen ja nostaminen toimisi helposti, kun verho on kiinni. 

Ei kommentteja: