keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Niin kuin imetysmekko

Joskus tulen ostaneeksi kangasta lähinnä siitä syystä, että olen kaupassa. Näin kävi Käpysen Luonnosvihon kanssa. En vain halunnut lähteä tyhjin käsin, kun kerran Kuuseen menin, joten ostin jotain. Manasin jo ostostani, kun ei kuosi enää vaikuttanut kivalta, mutta näin vaatteena olen ihan tyytyväinen.  



Malliin tykästyin ihan tosi paljon. Se on Suuren käsityön (3/2017)  mekko nro 11, joskaan aivan sellaisenaan se ei suunnitelmiini käynyt. Valitsin yläosaan pidemmän helman toisesta mekosta, lyhensin nelisen senttiä yläosan alareunasta, suurensin kädenteitä, lisäsin luukun ja vyön.


Nyt käytössä olen todennut, että tuo luukullinen imetysvaihtoehto ei oikein ole mun juttu. Koen sen jotenkin kovin hankalaksi sellaisiin kietaisuyläosiin verrattuna, mutta ne taas näyttää niin imetysmekoilta, etten sellaisia halua. Tuo imetysmekkoa peittävä vyö on aivan vihoviimeinen kiinni ommeltuna, sillä se hankaloittaa syöttämistä edelleen. Yläosaa olisi pitänyt lyhentää vielä muutama sentti, sekin helpottaisi.

Ei kommentteja: