torstai 3. maaliskuuta 2016

Lahjuksia

Serkun lapsi täytti vuosia. Me oltiin tietenkin kipeitä itse juhlapäivänä, mutta toivottavasti saadaan vietyä paketti pian perille. Lempiväriksi kyselin punaisen, ja teemoista tällä hetkellä innostavat kuulemma raketit ja robotit.


Mulla oli hienona ideana tehdä vähän erikoisempi huppari collegesta, mutta eihän EK:sta paksua kangasta löydy kuin muutamassa synkässä värissä. Tuli pallokangas ja punainen tähtikangas. Kotona tajusin, että on aivan sopivaa ruskeaa (Sampsukan?) tähteä, josta en ole päässyt millään eroon. Jippii (vaikka kyllä sitä vielä vähän jäi)! Punainen pallo päästi ikävästi väriä, kun pesin sen ohjeen vastaisesti 40 asteessa ilman värinkerääjää, mutta leikkaamalla palat valikoidusti sain suurimman osan värjäytyneistä palluroista eliminoitua lopputuotteesta.

Kaavana on OB:n No Fuss (1/2016, 38), koko on 134. Käytin ensimmäistä kertaa kaksoisneulaa onnistuneesti ja ihmettelin heti perään, miksi en ole aikaisemmin uskaltautunut tähän! Kyllä mä sen syyn tiedän: en ennen käyttänyt onnistuneesti. Nyt täytyy vain tilata lisää kaksoisneuloja, kun olen saanut tämän jälkeen jo aika monta tärveltyä. Postauksia on siis tulossa, kunhan viimeistelen kappaleita nepein.

Ei kommentteja: