maanantai 11. heinäkuuta 2016

Edistymistä

Nämä pikkupökät olivat taannoisen aamun tuotoksia. Ajattelin kyllä hyvissä ajoin (edellisenä iltana), että jotain pitäisi viedä ystävän kolmiviikkoiselle, kun hänet ensi kertaa tapaan, mutta luottavaisin mielin ajattelin jotain valmistaa seuraavana aamuna. Kyllä mä tunnin myöhästyinkin, mutta kiva oli huomata, että aikas hyväksi ja nopeaksi sitä kehittyy samaisen kaavan kanssa, kun toistokertoja on sormien ja varpaiden verran takana. Ei kai ihan.



Kaappientyhjennysprojektikin sai taas pienen nykäyksen eteenpäin, kun sommittelin kaikenlaisista jämäpaloista nämä pökät. Kankaan koko määrittelikin sitten sen, minkä kokoisia näistä tuli. Pienimmät punaiset taitavat olla Nanson kangasta kirpparilta, Ruskeat joustofroteiset Piparikukkaa Myllymuksuilta, vaaleanpunaiset Satoa Paapiita ja keltaiset ruusut olen saanut Kangashamstereilta. 


En muistanut taaskaan laittaa kokomerkintöjä, mutta ei sillä, että olisin ollut niistä edes varma. Pienimmät ovat 56:n kaavalla tehdyt, loput ihan käsivaralla suurennettuja. Eiköhän ne vanhemmat osaa todeta, milloin sopivat jalkaan.

Ei kommentteja: