torstai 7. heinäkuuta 2016

Jämäteepparit (PP-sarja)

Joo, ei ihan käynyt niin, että tekaisisin nopeasti perusvaatteta edellisen postauksen jälkeen, vaan nämähän oli jo valmiina, kun vähän kaivelin kuvia kamerasta. Olin tehnyt kolme T-paitaa OB:n Panda-kaavalla (3/2016). Kaksi pienempää koossa 86 meille ja yhden naapurinpojalle (104 cm).
Ensin tein tuon isoimman ja jämistä sitten vielä omalle pojalle toisen (Paapiin kankaat, isomman resori taitaa olla Kangaskapinasta). Samalla vaivalla sitten vielä tuo Metsän sirkus ja EK:n palatkin liittoutui.
Tykkään kovin tällaisista  tilkkutöistä, jotka eivät ihan tilkkuilulta näytä kuitenkaan. Joskin alkaa jo vähän kyllästyttää se aikoja sitten ostamani Paapiin tilkkusäkki, joka ei tunnu loppuvan ikinä. Näiden myötä sain kuitenkin tuon vihreän ja harmaan Sateen ja harmaan Sadon tuhottua niin, että loput saatoin hyvällä omallatunnolla viskata menemään.


Kainalokaitaleen takia T-paidat eivät ole oikein tuotekuvassa edukseen, mutta päälle näyttävät istuvan hyvin. Ihan kiva ajatus sekin, ettei kesähelteillä kainalon kohdalla ole ylimääräisiä saumoja.

Ei kommentteja: