torstai 22. syyskuuta 2016

Metsästetty unelmakangas

Ihastuin Lätsiin jo aikoja sitten, mutta en raaskinut ostaa, koska onhan noita ihania kankaita. Sitten se olikin loppu. Käpynen kävi Helsingissä popahtamassa, mutta menin paikalle liian myöhään, jotta olisin saanut merinoa tai Lätsiä. Pakolla kuitenkin ostin Solmua, Betoniromua ja Houdinia. Keskimmäistä vähän kadun materiaalin vuoksi. Tuo Solmukin on mun mielestä vähän tylsä, mutta tulipahan tehtyä siitä peruspaita. Lätsiä tilasin muutaman päivän perästä, ja siitä kyllä nautin! Lastenvaatteissa pitääkin olla väriä!


Molemmissa on kaavana OB:n Lil' Bear (4/2016) koossa 92. Vielä tuo koko on meillä hieman mekkomainen, mutta kasvaa, kasvaa. Mitenköhän sitä vain muistaisi laittaa nuo kokomerkintälaput mukaan? Helpottaisi huomattavasti hommaa myöhemmin, kun vaatteita lajittelee.Lätsin hihat on EK:n palalaarista ja resori muistaakseni Kangakapinasta. Oli muuten varmaan vika kerta, kun tilaan tuollaista raitaresoria. Ei, ei, ei. Raikkaammaksihan se tuon tekee, mutta paksuna myös vänkyrälle vetää ja ne kohdistukset. Ei, ei, ei.


Solmuun aloittelin applikointikuraani tuollaisella kolmiolla, joka tietenkin meni hieman vinoon. Sinänsä itse applikointijälkeen olen tyytyväinen.

Ei kommentteja: