keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Jämähaaste2017, helmikuu: jotain harrastukseen

Tammikuussa aloitetut harrastukset ovat tulleet sen verran tutuiksi näin helmikuuhun mennessä, että jokaisella lienee käsitys siitä, mitä pientä sitä voisi tarvita omissa puuhissaan, jos uuden harrastuksen on aloittanut. Vanhojakin harrastuksia voisi piristää.
Lukijoista aika moni taitaa tehdä käsillään yhtä jos toista. Siksi laitankin tähän linkkejä lähinnä käsityöaiheisiin tilkkuiluihin, mutta olisi tosi kiva kuulla eritoten sellaisista erikoisista välineistä tai tarvikkeista, joita muissa harrastuksissanne tarvitsette ja joita ei välttämättä edes kaupasta löydy.

Ompeleminen
Neulominen
  • Kässäpussukka
  • Puikkosäilytys

Oman blogin kätköistä harrastuksiin

Paljon on tekemättä omiin harrastuksiin, mutta jotain olen joskus saanut aikaiseksi - toiset on jo hylättykin. Näköjään olen tehnyt paljon pussukoita ja päällisiä. Toisiin tarvitaan kunnolla kangastakin, mutta jämähän voi olla isokin.
Pyöränistuimen päällinen 
(pyörän voi koristella myös viireillä)

Täydentelen listoja vuoden mittaan, jos jotain sopivaa osuu silmään tai te vinkkailette hyvistä ilmaisista kaavoista ja ohjeista verkossa! Yritän myös itse tuottaa joitakin ohjeita ja kaavoja, jos niille kysyntää on, joten kommentoikaa!

Ei kommentteja: