perjantai 10. helmikuuta 2017

Kaikissa väreissä

Liukuvärjätyt ei ole oikein mun juttu, vaikka kerinä ovatkin tosi kauniita. Mutta sukkia näistä voi tehdä jonkin rauhoittavan värin kanssa. Hain inspiraatiota verkosta, kun sisko viikko ennen joulua toivoi sateenkaarisukkia, joihin nyt taivuin. Tein kuitenkiin samalla kahdet, jotta ei keränjämät jää nurkkiin. Näitä voisin itsekin pitää!


Toisissa on tasaista raitaa ja yritetty samaa väriä samaan kohtaan sukkaa. Ne tuntui kuitenkin liian kliinisiltä tällaiseen väri-ilotteluun, joten tein toiset erikokoisilla raidoilla ja värit sikinsokin. En oikien tiedä, kummista itse tykkään enemmän.


Kolmosen puikoilla näitä on tikuteltu. Tasaraitasukissa aloitin 52:lla ja kavensin lopulta jalkapöydässä 44:ään, kirjavemmissa aloitinkin vain 48:lla ja pääsin sitten jalkapöydässä myös tuohon 44:ään.   


Vähän noista seiskaveikoista jäi vielä jäljelle, joten aloin neuloa takkia nukelle, kun raukalla on ollut vain alati putoavat alushousut jo pari vuotta. Ajatuksena on kyllä ollut tehdä pikkuvaatteita, mutta ei ne ole priorisoituneet kovin korkealle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Edelleen hienot! Kiitos vielä kerran! :)
T. Sisko

- kirjoitti...

Hyvä, että tykkäät. Kun haluat taas uudet, niin ilmoita.