perjantai 10. maaliskuuta 2017

Hualari roboteista (Jämähaaste2017, tammikuu)

Het perään tein toisenkin haalarin. Tämä on arvioni koosta 104 cm (90-senttisen päällä). Varmaan onkin raajojen osalta, mutta jää nähtäväksi, onko selälle tarpeeksi pituutta sitten joskus. Muistin tehdä leveämmän alaetupaneelin, niin tätä voi käyttää yöpaitana. Vetoketju ei paina ihoa vasten. Sain muutenkin vetoketjun alapäästään nätimmin kiinni kuin aikaisemmassa versiossa.


Kankaat ovat EK:sta, resori muinoin ostettu kenties Majapuulta ja vetoketju Kangashamstereilta. Robottikangas ei olisi riittänyt koko pituuteen, joten se sai kaveriksi tuollaisen vedenvihreän. Olin jo lyömässä harmaan kanssa päätäni seinään, mutta tuo yksivärinen kyllä pelasti. Luonnossa yhdistelmä näyttää paljon paremmalta kuin hämärässä keinovalossa.


Sitä en ymmärrä, miten samaan aikaan leikatut takakappaleet eivät kohdistuneetkaan riveittäin, kuten etupuolella tekivät. Kauluksesta saisi myös napsaista hieman takasaumasta pois, jotta se ei noin lörpöttäisi joka suuntaan - tai tehdä kaksi kertaa korkeamman ja jättää tikkaukset niikseen.


Vielä on Pojalla vähän kasvettavaa!

Ei kommentteja: