keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Vinovetskajumpsuitti, jee!

En saanut itseäni tilaamaan erästä tunnettua kaavaa, mutta onneksi osaan jo hieman kaavoittaa, joten naitin Ottobren vinovetskahupparin jonkin toisen OB:n lehden haalarin alaosaan, ja tällainen tuli:
 

Kankaana on Mutturallan suunnittelemaa lepakkoa, jonka ostin kakkoslaatuisena Kankaiden yönä. En oikein itse ymmärtänyt, mikä siitä kakkoslaatuisen teki (ellei nyt sitten sattunut olemaan jokin pakanlopun ryppyisyys, jota en itse osaa huomata). Toivottavasti värit pysyvät muissakin pesuissa hyvinä. Vetskari on Kangashamstereilta ja resorit ja hupun sisäpuoli lienee EK:n.


Tämä on aika näppärän kokoinen nyt 98:na, mutta selkään voisi lisätä pituutta, sillä kasvunvaraa ei juuri ole, vaikka ollaan vasta siirtymässä kyseiseen vaatekokoon. Seuraavaan yritykseen muistan toivottavasti tehdä etureunasta hieman pienemmän hupun (edestä lakisaumasta pois), leventää lahkeita (ellei tule yöpuvuksi) ja leventää sisäpuolen etupaneelia niin, että vetskari jää sen eteen koko matkalta. Kivempi paljasta ihoa vasten niin.


Metristä ei jäänyt jäljelle kuin matala ja leveä pala, josta sisko onneksi teki vauvalahjaksi pienet housut. Lopusta saan ehkä johonkin paidan rintamukseen kuviota.


Vaan emmä ehkä sittenkään osaa käyttää tällaista kodin ulkopuolella. Yritin kyllä, mutta tuli sellainen fiilis, että lapsi on nostettu suoraan sängystä rattaisiin. Ja kyllä paita ja housut -yhdistelmä on käytännöllisempi.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hyvin kaavoiteltu, söpönen jumppis 😊

Made By AVE kirjoitti...

Hieno jumppis ja tuo kangas on kyllä aika ihana (meilläkin odottaa kaapissa, että tekisin siitä 3 vuotiaalle pojalle jotain)

- kirjoitti...

Kiitoksia! Kankaaseen on nyt muutamassa pesussa tullut aika paljon haitua, niin kuin kai tällaisiin tummiin tulee. Tai sitten se on se kakkoslaatuisuus.