maanantai 12. kesäkuuta 2017

Eilisen toisintoa

Nämä tein sitten omalle taaperolle. Osaan meni ihan uusia kankaita, osassa on eilisen postauksen tavoin käytetty osia. Tiedä sitten, mikä niistä on se jämä ja mikä ensisijainen. Eikä sillä ole väliäkään. Eilisestä postauksesta löytyvät myös tarkemmat tiedot paidoista.

Ensimmäisessä paidassa on EK:n Aallokko-trikoota. Tästä tuli aivan superihana mun silmiin. Erityisen ylpeä olen tuosta pääntien kanttauksesta, joka on kauniista kokosininen. Voisin käydä ostamassa samaa itselleni omaan paitaan, vaikken sinisestä niin tykkääkään. Raitojen kohdistuskin onnistuu, kun ovat noin epämääräisiä! Koko on 98 cm.Kultalintu on Kangashamstereilta ja sitä tuli myös ongintasarjan t-paitaan EDIT 19.6.2017: ja paitaan. Harmaa lienee EK:n. Selkämys on mun makuun hieman tylsä tummahkojen housujen kanssa. Hieman pitkät tässäkin on hihat, vaikka ensimmäisen valmistuttua jätin kyllä saumavarat leikkaamatta ja käänsin reippaasti. Kokona tässä on samainen 98 cm.

Minä jaksan toistaa joitakin asioita lukemattomia kertoja, joten tein mallin myös Kangaskapinan Plusmiinuksista. Tässä varioin hurjasti niin, että sekä eteen että taakse tuli keskelle kappaletta pystysauma. Neljänneksi tein sitten vielä omalle lapselle Art Galleryn toisesta puoliskosta pitkähihaisen. Kaverina oli niin ikään Kangaskapinalta ostettua vaaleanharmaata, vaikka ehkä onnistuneempi toteutus oli se eilisen luonnonvalkoinen.


Tässä vielä osakoonti:


Ei kommentteja: