sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Ongintasarja (jämähaaste2017, tammikuu): sarja paitoja

Menin ommellessa aivan sekaisin malleista ja kokojen määrästä, etten tiedä, muistanko aina postaukseen mahduttaa kaikki samanlaiset vaatteet. Tässä on nyt kuitenkin OB:n Raw Edge Detail -kaavalla tehtyjä paitoja kasa. Mallissa oli muistaakseni kaartuva helma ja rintatasku, jotka poistin. Paidan hihat tuntuivat kokoon nähden aika pitkiltä, joten niitäkin hieman lyhensin, kun olin alkuun päässyt.

Ensimmäisenä esittelyssä Kangaskapinan Plusmiinus-kankaista koottu paita. Poika sai peilikuvaväreissä saman vaaleanharmailla hihoilla (huomisen postauksessa).Toinen tuplasti tehty paita oli tämä Art Galleryn koivu, jonka sininen ei ihan hirveästi mua miellytä, mutta kuosi muutoin on aika hauska. Toivon, ettei tuo tai muut AG:n kankaat nukkaannu sen enempää kuin mitä esipesu vaati. Ne tuli aika käytetyn näköisinä hienopesusta ulos, joten en kankaiden ihanista kuoseista huolimatta niitä aio enää tilata. Harmillista kyllä.


Kolmantena esittelyssä on Onnit-paita (Verson puoti), jonka kaverina on Kangaskapinan harmaata. En kyllä enää muista kokoa (92 tai 98 cm).


Flamétakin pääsin ensi kertaa koittamaan. Vaikka esipesin ohjeiden mukaan, tuntui siltä, että Noshin kangas tiivistyi koppuraiseksi. Kuuluuko sen tehdä niin? Vai oliko kyse kakksolaadusta, sillä kilopussista tämän sain. Tällaisessa paidassa se ei ehkä niin haittaa, mutta jos tavoittelee jotain laskeutuvaa, niin peli on menetetty. Muista poiketen tämä sai resorit sekä pääntiehen että hihoihin.


Ei kommentteja: