lauantai 21. heinäkuuta 2018

Niin kuin unta

Ehtan Uni oli ihana siihen asti, kunnes joku ilmoitti näkevänsä utareet kuviossa. No, kyllä. Uniasuna ne eivät kuitenkaan haittaa. Pohjana käytin OB:n Bertiä (1/2012). jota levensin kainaloista ja lisäsin alas nappilistan. Muistiinpanojeni mukaan olen piirtänyt koon 74 mukaan, mutta pituuden 68 cm.
Unta helpottamaan tein myös Love to Swaddle up -tyyppisen kapalon. Laitoin lapsen kaavapaperin päälle ja huiskin kynällä summittaiset viivat. Vertasin lopputulosta tuotemerkkiin ja parantelin. Sitten mallasin symmetriseksi ja kaava oli valmis. Etupuolelle vähän syvempi kaula-aukko kuin taakse.

Etupuoli on Ommellisen Maailmanpyörän jämät paidoista, takapuolella varmaankin Kangaskapinan trikoota. Laitoin nurjat puolet vastakkain ja kanttasin resorin toisen reunan kiinni samalla. Neulasin ja kanttasin päältä kiinni. Ei mun taidoilla ja tarkkuudella (välineillä) kauneinta jälkeä, mutta tarpeeksi hyvää. Ja hyvin toimii käytössä.
Vimoseksi esittelyssä Pojalle yöasu. Hihattomat ei mun maailmassa käy lapsille ulkonaoloon, eikä tämä kuosikaan kyllä kaunis ole. Mutta lapsi oli tästä iloinen. Monsteriautot on Kangaskapinalta, toppi X's and O's (OB 1/2016), housujen kaavaa en muista. Ei kommentteja: