maanantai 27. huhtikuuta 2009

Pikkulaukkuja prinsessoille

.
Tuliaiset Ranskan-matkaa varten ovat valmiit:


Kolmea vaaleanpunaista piti pienille prinsessoille saada, ja siinä oli isokin kangaskauppaketju koetuksella, kun vaatimuksena oli vielä puuvilla ja sellainen kuvio, että napissakin näyttäisi hyvältä. Raidallisen lisäksi löytyi kukallinen:Kolmannessa kankaassa oli jonkinmoisia keijuja kastelemassa kukkia ja muuten vain liitelemässä. Isosta kuviosta oli hankalin tehdä kivoja nappeja, vaikka halkaisija napeissa oli ruhtinaalliset kolme senttimetriä. Perhonen lennähti tytön olkapäälle. Toiselle puolelle kohdistin halausta odottavan prinsessan.
Tässä koko trio. Sisävuorina on jämäkkää polyesteri-pellavaa ja laukkujen mitat ovat 17*12*6. Tarvikkeet nappeihin löytyivät täältä. Nappien teko-ohjeet taas voi tarkastaa Villapata kiehuu -blogista.


Pikkulinnut ovat kertoneet, että mikä tahansa vaaleanpunainen miellyttää neitosia, joten tekijällä ei ole kovin paljon pelättävää tuotteidensa puolesta. Toivottavasti vain ei tule tappelua kuoseista. Laukkujen sisälle tulee tietenkin kankaaseen sopivat magneetit, joulunpunaisesta sydänkankaasta pompulat ja perinteisiä lakuja, salmiakkeja ja suomalaista suklaata.

1 kommentti:

sanna-mari kirjoitti...

voi miten suloiset laukut! <3