sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kierrätystä

Tämä nyt ei varsinaisesti ole mitään valmistunutta, mutta olin niin iloinen lopputuloksesta, että laitan siksi tänne. Hain kierrätysryhmästä pois muutamalla eurolla vanhan, kauhtuneen kantorepun. Pistin koneeseen värin kanssa ja tuloksena on siisti kuljetin.Olen oikein tyytyväinen, että kympin pintaan sain tämän välineen, kun ei näistä voi tietää, tulevatko käyttöön vai eivät, mutta toisaalta ei halua jättää hankintaa siihen, kun sitä oikeasti tarvitsee. 

Pesukoneen jäljiltä reppu on nyt kokonaan musta lukuun ottamatta etutaskun koristenauhaa ja niskatuen toisella puolella olevaa tuotemerkkiä sekä polyesterilankoja sisäpuolella. Langat ovat kuitenkin oikein hyvä merkki pukea reppu kiireessäkin oikein päin. Ajattelin ensin vaihtavani tuon nauhan, mutta se näyttää tosi paljon paremmalta kunnon mustaa vasten, joten en taida viittiä. Jonkinlainen kumpparisysteemi varmaan pitää tuolle niskatuelle keksiä, ettei sitä tarvitse tunkea tuohon taskuun tai noilla tarranauhoilla köyttää kiinni.

Väri oli jotenkin tujumpaa pesukoneelle kuin ennen. Kaikkia muoviosia peittää nyt pintakerros mustaa. Ehkä raapiutuvat pois myöhemmissä pesuissa. Kunhan eivät vain tartu vaaleisiin vaatteisiin. Värjäys vaati neljä pesua: ensin repusta tahrat ja koirankarvat pois, värjäyspesu, repun pesu pesuaineella ja pesukoneen tyhjäpesu. En saanut kaikkia mahtumaan samaan päivään, mistä voi johtua tuo pesukoneen värjäytyminenkin. Aikaisemmin olen myös Marimekon laukun värjännyt sen haalistuttua ja siitäkin tuli kuin uusi!

Ei kommentteja: