sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Laskeutuvaa, mutta niin arkaa

Kangas on aivan ihana, mutta aivan mahdoton. Mun ompelukone ja taidot eivät tähän kankaaseen pystyneet, mutta onneksi se sentään saumuria totteli. Koko paita on tehty siis saumurilla, minkä vuoksi kangasta on ainakin tuplakerrokset kauttaaltaan. Edessä on tuon kaksiosaisen kaula-aukon vuoksi neljä. Menekki oli kolmisen metriä. Pahoittelen kuvanlaatua.

Kangas on EK:sta ja nimeltään Blaze (5518053B200). Se laskeutuu ihanasti, mutta arvaanpa, että jos unohtaa ilman pesupussia pesukoneeseen heittää, näyttää koinsyömältä. Jo kaupassa pakassa oli reikiä. Ihan tämä ei vastaa mun kuvitelmaani valmiista, mutta menettelee. Palat on käsivaralla leikattu, kun tällainen joustava antaa niin paljon anteeksi.

EDIT: Aivan nyppyinen ilman pesukonettakin. Pesukoneen jälkeen (muistin sentään pesupussin!) jokainen sauma veti omituisesti, eikä paita enää asetu ollenkaan, vaan napa vilkkuu, kun laskokset roikkuu hieman liian alhaalla. En tiedä, onko vika ompelijassa vai kankaassa, mutta taisi tällaiset kangaskokeilut olla tässä.

Ei kommentteja: