maanantai 17. heinäkuuta 2017

Rentoja kerhohousuja x 4

Syksyllä jatkuvaan kerhoon tein neljät kappaleet kollarihousuja. Puolet piti tulla jo ongintaan, mutta aika alkoi loppua kesken ja päätin myös pitää linjan yläosissa. Ihan kiva, että jäivät meille, niin ei tarvitse kitsastella käytön kanssa. Kuvan hupparista on täällä.


Kankaat ovat NOSHin collegea. Tykkään molemmista väreistä valtavasti, mutta varsinkin tuo vihreä näyttää housuissa erityisen siistiltä. Voisin kuvitella valitsevani nämä kaupungillekin päälle. 


Kaavana on Super Basic OB:n numerosta 1/2016, mutta vieläkin pertsamman tein jättämällä nauhakujat pois. Meillä niille ei ole mitään tarvetta, vaan tuntuvat enemmänkin olevan tiellä. Kooksi valitsin 104-senttisen, vaikka vielä ollaan 98:issa. Eipä tullut liian pitkät resorien kerätessä lahkeet nilkkoihin.


Näillä vedeltiin heinätalkoot kunnialla kasaan.


Viimeisissä sain taskutkin onnistumaan mitenkuten. Oivalsin, miten ne pitää tehdä, mutta nyt sitten en enää muistakaan. Ainakin ompeleminen taskunsuupalan puolelta toisella kertaa oli olennaista. Sivusaumojen päällitikkaukset kyllä jäi aaltoilemaan, vaikka kuinka koneen säätöjä yritin vaihdella.

Ei kommentteja: