torstai 22. maaliskuuta 2018

DIY: kalvosimet resorista

Harvoin ostan ihan mustavalkoisia, mutta viime aikoina on tullut klikkailtua näitä enemmänkin ostoskoriin. Ehtalta saapui "Soluttautujat", jonka lapsi tyrmäsi heti tylsäksi. Sen sijaan Pottupeltoon osoitti mielenkiintoa. Mun ajatus oli just toisin päin vauvalle ja Pojalle, mutta kun yhdestä leveydestä tulee kuitenkin molemmille pienillä jämäkangaspaloilla höystettynä, niin jyräsin vielä lapsen mielipiteen. Eipä sitä ole aamuisin kiinnostanut, mitä puetaan päälle. Mutta ennakkotilasin kuitenkin kaivurikangasta Kangaskapinalta, sillä monta kertaa on juteltu siitä epäonnisesta kangaskauppareissusta, jolla etsittiin kaivureita, mutta saatiin vain jeeppejä. 

Paikkailin huonoa omaatuntoani myös sillä, että lapsi sai valita resorin värin. Oi onnea, että se tykkää tästä samasta likaisenoranssista (Kangaskapina) kuin minäkin! Kaavana on Raw Edge Details (OB 1/2017) koossa 110 cm, mutta hieman muutoksilla resoreissa ja kauluksessa. Otin kauttaaltaan kauluksesta noin sentin pois, jolloin n. 25 * 45 cm -kauluspala oli sopiva (opin tästä). Jäsensin kangasta nostamalla applikaatiolla esiin tuon hämmästyneen tyypin.


Tein myös aivan uuden kokeilun helmaresorin ja kädensuiden kanssa. Helmaan jätin aukon ompelemalla päät hieman vinoon. Tuon pitäisi jäädä housujen päälle, ettei tarvitsis miettiä aluspaidan väriä niin tarkasti. 

Hihansuihin surautin samalla idealla kalvosimet. Alla kuvasarja selventämään, kuinka se tapahtui. Vaikka itse sanonkin, niin onpa kätevä idea pikkulapsen juhlapukeutumiseen!

Paitamaaliskuu  jatkuu.

EDIT 31.3.2018: sovituskuvat Ei kommentteja: