perjantai 6. huhtikuuta 2018

Kuvausvaatteet

Perhekuvauksiin valitsin Pojalle päälle tämän paidan ja nämä farkkuhousut. Vauvalle tein sitten jämistä samantyyliset, koska yksilöitähän nämä eivät ole...


Vauvan paitabodyssa on siis Noshin fasaania ja Verson autokangasta. Jälkimäistä riitti hihoihin ja applikaatioon. Kaavan pohjana käytin OB:n Two-in-Onea (4/2016), mutta muokkasin sitä aika lailla. Mekon helmaa lyhensin ja kavensin paidaksi, hihoista otin niin ikään sisään ja käänsin suut kuminauhan sijaan. Takahalkion sijaan sijoitin nepit raglanhihaan, rinnan puolelle. Koska pieninkin koko oli liian iso, jätin saumavarat leikkaamatta, ja silti tuli ihan hyvä. Resoria olisin voinut alaosaan laittaa pidemmälti - on hieman ruosteessa tuo arviointi ja resorintuntemus.

Housut on yhtä lailla kovin löyhä mukaelma OB:n Diagonaleista (1/2016) koossa 56 cm. Kavensin sekä etu- että takalahkeen kaavasta yli sentin ulkoreunasta, lisäsin lahkeisiin reilusti pituutta käännöksiä varten, leikkasin valetaskut irti, piirsin sepaluksen kaavaan (ois saanut ylttyä alemmaksi) ja irrotin ylhäälle resorivyötärön erilliseksi. Kankaana Noshin farkkujoustocollegea. Toivottavasti siitä isosta loppupalasta riittää vielä mulle leggarit.


Ja mitäs sitten päälle itselle?


Ei kommentteja: