lauantai 4. huhtikuuta 2020

Hutiostos

En nyt oikein tiedä tästä Majapuun kankaasta... Miksi se näytti tietokoneen ruudulla jotenkin mielenkiintoiselta, mutta ommeltuna ei yhtään? Lapsi on kuitenkin toivonut raitakankaasta paitaa pitkään, joten hänelle tämä on ehkä kiinnostavampi. Tai ainakin se on paita. Edelleen kiitän onneani siinä, ettei tuo esikoinen niin välitä, mitä päälleen saa. Suosikit sillä on, mutta mikä tahansa käy. 

Kaavana OB:n Bunny (6/2018) ilman olkarypytyksiä ja kaulus lisättynä. Tämä koko 122 on himppasen iso vielä, kuten näkyy. Koko 116 tuntuu kuitenkin jäävän jo pieneksi.


Lopusta kollarinpalasta pienempi sai kotihousut ja sitten vielä joku pienempi yhdet housut. Noita pikkuhousuja nyt on muutenkin tullut tehtyä kaikista jämistä. Kuopuksen housut on levennetyt OB:n Small John'sit (6/2013) koossa 92.


Pitäis keksiä jokin hyvä kaava tuollaisille pienille housuille ja piirtää kaavat. Jotenkin tuntuu, että se oma vanha kaava on jo niin elänyt, etten tiedä, miten hyviä tai oikeankokoisia housuja sillä tulee. Mut sit taas OB:n kaavat on niin valtavan jättejä kaikkiin suuntiin, varsinkin noissa pienissä housuissa, että tuntuu turhalta niistä yrittää luottokaavaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat!