tiistai 18. lokakuuta 2011

Niitä tuli kerralla kolme

Viime kuun puolivälissä kolmen päivän sisällä kolme sukulais- tai tuttavapariskuntaa sai vauvan. Hidas olen ollut, sillä ensimmäinen vauva on vasta saanut pakettinsa. Tulokas oli niin pikkiriikkinen, että jämälangat rittivät vauvannuttuun. Se on oikeasti ihan nukkekokoa.


Arvioin koon pienuudesta huolimatta langan riittävyyden hieman väärin, ja toinen etupuoli sai sitten tummemman värin. Sitten se oli taas liian tumma, ja sitä piti valaista pienellä kukalla.

Yleensä olen sitä mieltä, että vastasyntyneen vaatteisiin on turha käyttää paljon neulontaenergiaa, kun vaatteita ei ehdi käyttämään kuin kaksi kertaa. Nyt kuitenkin oli kiva tehdä ihan pienelle, koska sopivia vaatteita ei yksinkertaisesti löydy.

Puikot ovat varmaan taas peruskokoani 3, langat jotain Novitaa - paras veikkaus on Nalle ja sitten joku niistä liukuvärjätyistä langoista. Ohje on omasta päästä, mutta samanmoisia löytyy Dropsin sivuilta (esimerkki) paljon.

3 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Hei, yritän taas jättää kommenttia. Aikaisemmin ei ole jostain syystä onnistunut. Meillä on samannimiset, kotoiset blogit. Mukavan oloisia töitä olet saanut aikaan :)

pirle kirjoitti...

Joo, sorry!
Kävin lukemassa edellisiä juttuja ja löysin kommenttini. Pahoittelen kömmähdystäni - olen nolo...

Anonyymi kirjoitti...

Tästä pikkuriikkisestä villatakista on ollut iloa käyttäjälleen. On kuulemma pidetty paljon, kiitos tekijälle.

T:Käyttäjän äidin kummi-täti