perjantai 25. maaliskuuta 2016

Häikäisee!

Mä olen varsinainen vilukissa, ja aina kuvittelen Pojan palelevan, kun sillä on vain bodeja ja ohkasia paitoja yllään. Talvella etsin paksuja collegeja, jotka lämmittäisi enemmän. Kangashamstereilta ostin tämän pandakankaan (ilmeisesti Andrea Laurenin), ja muotoilin huppariksi, jonka voisi pukea bodyn ja paidan päälle tarvittaessa. No eiköhän tuo ole isäänsä tullut ja pärjää vähemmälläkin; vetskarin kun osaa avata, niin huppari on aina lattialla.


Kaavana on OB:n (1/2012) Brumbrum koossa 86. Resorit taitaa olla Kangaskapinasta. Ihmettelin ne saadessani, että mihin voin näin kirkasta oranssia käyttää, mutta tulikin tarpeeseen. Pandoistakin odotin jotenkin murretumpaa sävyä. En oikein tiedä, kuinka paljon osaan näin kirkasta käyttää. 


Olen tosi tyytyväinen siihen, kuinka siistiksi sain yksityiskohdat. Olen vasta tutustunut kaksoisneulaan. Kone on nikotellut ne muutamat kerrat, kun aiemmin yritin kaksoisneulaa käyttää, joten jätin sikseen. Nyt vain ei oikein tullut enää huolletusta Singeristä kaunista tikkiä yhdelläkään neulalla, joten otin itseäni niskasta kiinni. Ai että, oli kannattavaa! Hupun reuna ja raglanhihat saivat tuta tuplatikin ihmeen. Vetskarin ja resoritkin sain kiinnitettyä siististi, joten hieman harmittaa, jos vain värin kirkkauden takia tästä ei tule lempivaatetta.

Ei kommentteja: