tiistai 28. helmikuuta 2017

Urheilutoppi

Aloitin terveellisen elämän (hah!). Mutta ainakin yritän näyttää siltä. Kolusin aika monta urheilukauppaa, mutta en löytänyt mieleisiä toppeja, joten tein sitten itse. Kaavoitin topin jostain vanhasta, ja tein muutoksia luottaen kankaan joustavuuteen. Sopivasti tämä nyt istuu myös tämän kuun jämähaasteteemaan eli harrastuksiin, vaikka onkin ihan tätä tarkoitusta varten ostettu palanen.


Ihan hyvä siitä tuli. Halusin ehdottomasti hihat, mutta suurethan ne ei saa olla, jotta on mukava huhkia. Aika paksun tein, kun yläosassa on tuplatuki eli rinnan alla sisäkankaan rypistää kasaan kuminauha, mutta ainahan mä palelen. Ei ole tullut ylenmäärin kuuma jumpassa. Tuplauksen tein vähän siitä syystä, etten jaksanut keksiä parempaa tapaa hoitaa kaula-aukkoa ja hihansuita.


Sen verran taas kolmiulotteinen ajattelu petti, että toiseen hihansuuhun tuli tuplatikin päälipuoli ja toiseen siksakmainen alapuoli, mutta ei se tuossa kuosissa ja pienenä näy. Mä luulen, että tämä oli ytimekkäästi Sports-kangas (5602461X102; EK) tai vaihtoehtoisesti Revontulet (5602228X102). Molemmat on polyesteri-elastaaneja, eli toinenkin on tulossa. Siihen pitää vain keksiä jokin muu malli, kun se on niin ohutta, etten halua siitä makkarankuorta.

Ei kommentteja: