keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Jämähaaste2017, maaliskuu: jotain kotiin

Maaliskuussa luodaan palasista jotakin kotiin. Itse en ryhdy tekemään päiväpeittoa tilkkutekniikalla (Pomadalla on ihania), pallukkarahia puoliympyröistä tai mitään seinälokerikkosysteemiä, koska niille ei ole tarvetta. 

Eiku hetkinen, oisko sittenkin. Googlatessani tuli eteen aika monta ihanaa lokerikkoa, jotka voisi väsätä. Ihan pienet kangaspalat ei niihin riitä, mutta joustamatonta puuvillaa mulla onkin varastoissa isompia ikuisuuspaloja. Voisin tehdä vaikka joulukalenterin Ripaus tunnelmaa -blogin innoittamana. Tai sitten siistin lokerikon saisi helposti myös paksusta huovasta, Ja aiai, jos tarvitsisinkin keskeneräisille neulomuksille sellaista koria, johon saa järjestettyä langat, puikot ja ohjeet. Narut tulisivat sirkkarei'istä... Ei tehnyt ollenkaan hyvää googlata "felt organizer".

Sen sijaan pitäisi saada aikaan (jämistä tai muuten)
Ja ihania ovat myös (joskaan tarvetta ei ehkä ole):
  • neulojan kankainen kori (jos tähän lisäisi sirkat langoille juosta). Blogista löytyy myös monia muita kangastöitä englanninkielisin tutoriaalein.
  • tilkuista kasseja ja pusseja  tai tyynyjä Majaillaan-blogin tapaan


Ja mitä näitä nyt muita on. Täydentelen taas listaa, kun tulee mieleen. Arkistoista ei juuri löytynyt pientä kotiin, mutta yksi sitäkin tärkeämpi: sammutuspeitteen suojus. Tällaisen tarvitsis itselleenkin, kunhan nyt ensin päättää, mihin tuo sammatuspeite lätkäistään.
Ei kommentteja: