tiistai 9. tammikuuta 2018

Joululahjat, osa 7: lapselle tarvevaatetta

Poikanen sai lahjaksi myös pehmeitä paketteja, vaikka eivät ne kovin tuntuneet kiinnostavan. Eipä silti, tärkeintä kaikesta oli ylipäätään lahjojen avaaminen, sillä vuoron perään hän kävi auttamassa kutakin vuorossa ollutta aikuista. Tein kuitenkin muutaman vaatteen tarpeeseen - joskin vastahakoisesti - sellaisista kuoseista, joista en (vielä) tekisi muulloin. Tuo kun ei vielä ole kieltäytynyt mistään päälle pantavasta ulkonäön vuoksi.


Ryhmä Hau on ollut viime aikoina bongatuin asia marketissa, vaikka telkusta katsotaankin Pipsa possua. Siispä yksi ompelus oli tämä paita (OB Raw Edge Details, 110 cm). Sain kuin sainkin hankittua ja ommeltua sen täysin salaa. Harmaa trikoo taitaa olla myös Kangaskapinasta.


Ryhmä Haun jämistä syntyi toisen paidan lisäksi myös tunika koossa 98 sovellettuna samasta kaavasta. Yksivärisen trikoon ostopaikkaa en muista. Omasta vanhasta paidasta tein myös tämän toisen paidan samalla kaavalla, vaikka se päätyikin suoraan kaappiin. Jeeppi-kankaan kävimme yhdessä Pojan kanssa hakemassa. Pettymys oli aika suuri, kun lapsi ei saanutkaan kaivurikangasta, mutta onneksi jeepitkin on ihan ok. Tämän tekemisen Poika näki, eikä ollut yllättynyt ollenkaan. Harmaa kangas on niin ikään Kangaskapinalta, resorit varmaankin NOSHilta.Ei kommentteja: