perjantai 12. tammikuuta 2018

Joululahjat, osa 8: pienemmälle kummitytölle setti

Verson puodin puolimetrisestä sain tilkkuiltua kummitytölle tunikan, omalle tulevalle housut ja vielä Pojan nukelle jonkinnäköisen paitulin. Ja ai niin - tuli tästä yksi rusetti pompulaankin! Niistä sitten ehkä myöhemmin.



Tunika on Bunny's Balloon (OB 6/2017) ja housut samasta lehdestä Spots. Ne saattavat olla Noshin trikoota, kun kerran löysin aivan samanväristä resoria laatikoistani, enkä resoreita ole kovin monesta paikkaa ostanut. Molemmat ovat kokoa 74. Oli kyllä kiva tehdä jotakin vähän tyttömäistä vaihteeksi, vaikka kaipaan vieläkin enemmän rimpsuja. Housuihin ajattelin kyllä niitä ohjeeseen kuuluvia frilloja, mutta kangas olisi riittänyt vain kahteen, ja muutenkin frillojen muoto näytti lähemmin tarkasteltuna oudolta. 

Seuraavaksi suurin menekki oli Diagonal-housuihin koossa 56 cm (OB 1/2016). Hieman kavensin leveyttä, kun ihan en saanut kangasta riittämään muuten. Lahkeensuut olivat sen verran kapoiset käsivaralla leikattuna, että tein vekit housuosaan takapuolelle. Nuken mekon saksin vain nuken ympärille, ja siihen nähden tuotos onnistui huiman hyvin. Kaula-aukko saisi olla pienempi, kun kerran taakse tuli pitkä tarranauha pukemista helpottamaan. Tuo nukke on kovin omituisen muotoinen, joten kaikki vaatteet näyttänee sen päällä samanlaisilta. Vielä pitää muutama pikkuvaate tehdä Pojan synttärilahjapakettiin.

Ei kommentteja: