lauantai 14. toukokuuta 2016

Miniäkin minimpää (PP-sarja)

Olen tehnyt varastoon vaatteita keskoskoossa, sillä jo hetken on ollut tiedossa, että kaveri triplaantuu tässä kevään aikana. Kaksoset tuppaavat tulemaan hieman aikaisemmin ja pienempikokoisempina, joten ajattelin, että näitä on oltava valmiina, kun saapuvat. Sattui kuitenkin niin, että tytöt olivat rauhallisia, joten näiden toimitukselle tuli kiire.

Pöksyjä tein neljin kappalein. Paapiin Pesueista tuli puolipotkarit ja housut. Vaaleanpunainen resori on Kangaskapinasta, musta EK:sta.  Ihmettelin, voiko jalkaterä olla niin pieni, että se näihin mahtuu.
Toisen pöksyparin tein  Kangashamstereista ostetusta Royal-tuotteen (?) viidakkokankaasta (mitenmäsenlopunsilppuan!?) ja Paapiin persikkaisesta Siiristä ja Myyrystä. Oiskohan tuo vihreä resori Kangaskapinasta ja punainen EK:sta. Ainakin aika samanmoista sieltä on saanut. Tuli hieman eripituiset kankaan riittävyyden mukaan, mutta ei kai se haittaa. Viimeksi, kun näitä tein, mulle sanottiin, että menivät vielä 56:nakin, mutta eivät olleet alussa hukuttavat.


Ja sitten nämä bodyt. Voi nyyh, että on pieniä!


Jälleen Paapiin jämistä ja Kangaskapinan resoreista. Kaava on OB:n jostakin bodykaavasta pienennetty. Rusetin laitoin vain tuohon kainalon kohdalle; luotan siihen, etteivät ne vastasyntyneet niin paljon liiku. 

Tässä vielä verrokkina aiemmin esittelemäni kameleonttibody koossa 86. Ehkä tämä kertoo siitä, kuinka nukkemaisia nuo pienet vaatteet on!

Ei kommentteja: