sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Jämähaaste 2017

Tänä vuonna tyhjennän kangasvarastojani systemaattisesti jämäkankaista. Kaikki teidän vinkit ja tarjoamanne inspiraatio on tervetullutta!

En tiedä ompelijaa, jonka ainainen riesa eivät olisi pullistelevat kangaskaapit. Itsellä ongelmallisimmiksi ovat osoittautuneet jämäkangaspalat, jotka näennäisestä pienuudestaan huolimatta vievät paljon tilaa, koska niitä on niin paljon. Vuonna 2017 aion järjestelmällisesti vähentää roikkumaan jääneitä kankaita kaapista. Mukaan saa muutkin hypätä! Laittakaa ihmeessä kommenttia kuukausittaisiin postauksiin haasteesta, niin kerätään hyvät ideat yhteen. Tätä postausta päivittelen (voi voi voi) sitä mukaa, kun vuosi ja projekti edistyy. Kaikki aiheeseen liittyvät postaukset löytää oikealta sanapilvestä asiasanalla "jämähaaste2017".


Tässä haasteessa jämäkankaan saa määritellä itse. Minulle jämäkangas on jotain, joka on jäänyt toisesta työstä yli - omasta tai jonkun muun. Jämäkangas voi tietenkin tarkoittaa muuten vain pientä palaa, jonka koko rajaa käyttömahdollisuuksia, tai kangasta, joka syystä tai toisesta on jäänyt roikkumaan kaappiin. Ekstremistit voivat haastaa itsensä silpun kanssa!Kuukausiteemat vaihtuvat ompeluksen käyttäjän tai käyttötarkoituksen mukaan. Teemoja saa tulkita niin laveasti tai kapeasti kuin itse haluaa.

Tammikuu: jotakin vauvalle tai lapselle
Helmikuu: jotakin harrastukseen

Maaliskuu: jotakin kotiin

Huhtikuu: jotakin juhlaan
Toukokuu: jotakin naiselle
Kesäkuu: jotakin pihalle

Heinäkuu: jotakin lemmikille


Elokuu: jotakin kouluun 

Syyskuu: jotakin työhön
  •  
Lokakuu: jotakin vanhukselle
Marraskuu: jotakin miehelle
Joulukuu: jotakin ystävälle

Ja jos tässä ei ole tarpeeksi haastetta, voi yhdistää tämän vaikka Sirpukan solmuissa -blogin värihaasteeseen. Olin viime vuonna mukana samanlaisessa Hommahuoneen värihaasteessa. Koin haasteen hetkittäin liian helpoksi, sillä kutakin väriä löytyi aina laatikosta jonkin verran. Helppous oli kuitenkin hyvä, sillä en halua harrastuksesta ylimääräistä stressiä.

Ei kommentteja: