sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Niin kuin maailmanpyörä

Hulluja on monenlaisia, ja yhden mielestä Lintsille lähtiessä pitää tietenkin olla päivään sopiva paita. Tai sitten se meni niin, että koska oli päivään sopiva paita, piti lähteä Lintsille kuvaamaan. Voi lapsiraukkaa!


Ommelissa arvoin pitkään, saanko näin räikeästä kankaasta minuakin miellyttävän. Tykkään kyllä väreistä, paljonkin, mutta jonkinlaisessa harmoniassa. Tiesin, että Poika ihastuisi tähän kankaaseen, koska vähäiset makumieltymykset pukeutumisen suhteen koskevat värikkyyttä. Olen tosi mielissäni, että mustavalkoiset vaatteet ovat hänestä ainakin vielä tylsiä. Ehtii sekin kausi joskus tulla.


Rohkaistuin ostamaan, ja Ommellisen Maailmanpyörän kesytin Kangaskapinan harmaalla. Kankaasta riitti pitkä- ja lyhythihaiseen, toisesta reunasta jäi vielä Ukkelin kapaloonkin ja pinkeimmät osat taitaa saada Pojan muskarikaveri, jonka äiti hihkui innosta, kun kerroin tätä ostaneeni. 


Molemmissa paidoissa on pohjalla OB:n Panda (3/2016) koossa 116, mutta mielestäni vastaa kokoa 110 cm. Tämä on kyllä paras lasten paitakaava, jota olen koskaan käyttänyt (esim.tämätämä, tämä, tämä, tämä ja tämä). Osat saa leikattua pienistäkin paloista ja kaava sopii hoikalle Pojalle.


Ei kommentteja: