sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Lämpöä avioliittoon!Samalla idealla kuin ennenkin, mutta kymmenisen senttiä pidempänä. Kilo kauranjyviä riitti silti hyvin. Lämmitys onnistuu siis mikrossa. Itse laitan aina täydellä teholla 1,5 minuuttia. Mikron pohjalle on hyvä laittaa talouspaperin pala, ettei tyyny mene likaiseksi. 

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Parin vuoden projekti


Sain mä kesällä joitakin projekteja sentään loppuun. Yksi oli tämä jo pari vuotta sitten aloitettu huivi. Huivi ois varmaan valmistunut vaikka kuinka kauan aikaa sitten, mutta kun piti sitä ennen saada valmiiksi paita, lapaset ja pipo, jotta jämälangat ois kaikki saanut tuohon huiviin. Pipon kanssa luovutin jo - ostan sitten lisää lankaa, jos niikseen tulee. Paidankin hihat laitoin jo uusiksi. Ehkä laitan siitä pian kuvia. Ja lapaset aion myös korjata, kun ne jäi himppusen liian lyhyiksi. Mutta nyt on huivi valmiina:


Lankana on Gjestalt Naganoa, keriä ehkä viisi tai kuusi. En tiedä, kun sekosin laskuissa. Kuvio on oma ja huivi ihan suora. Ensin se meni kolme kertaa kaulan ympäri, mutta vettymisen jälkeen kai viisi.