keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Kollareita

Veljeksille samanlaiset housut. Väri tekee paljon; tuli kivan siistit, mutta kovin mukavat housut. Pienemmälle nämä ovat tietenkin jo pienet, mutta isompi vetää vielä näissä. Pienemmällä on Young Joggerit, isomman kaavaa en muista. Maailmanpyöräpaidan tiedot täällä.

Aivan karmean värityksen samaiset housutkin tein. Ja muutamat muutkin, mutta näemmä olen unohtanut kuvata. Näissä kämmäsin tukikankaan liimaakin toiseen polvipaikkaan, mutta eipä haittaa, jos leikeissä tuhriintuvat.
perjantai 25. tammikuuta 2019

Muutama body, jotka jo ovat pieniä

Tykästyin Paapiin body-kaavaan. Tämän ensimmäisen taisin tehdä aika lailla ohjeen mukaan, paitsi leveämpänä. Kankaana on Noshia.


Toiseenkin tuli Noshia, mutta tein etuosan kaksinkertaisena, jolloin säästyin neppien laittamiselta. Tämänkin taisin leventää ja mahdollisesti muokkasin myös alaosaa pepun kohdalta pidemmäksi. Tämän kankaan kohdalla sai taas todeta, että ei työn jälki ole pelkästään tekijästä kiinni, vaan materiaalien laadusta. Suren sitä, että Nosh ei enää myy kankaita.


Kolmanteen tuli kauan kaapissa odottanut Aarrekidin kangas. Ostin aikanaan jo esikoiselle, mutta onneksi kuosi miellytti vieläkin.


maanantai 21. tammikuuta 2019

Seppele

Jopas on ollut pitkä tauko. Paljon olen kyllä tehnyt ja vielä isompia suunnitellut, mutta ei ole rahkeet riittäneet tänne asti. Kuvaaminen ja kirjoittaminen vielä sujuisi, mutta into kilpistyy aina siihen kuvanmuokkaukseen. Viime viikonloppuna harjoittelin seppeleen tekemistä. 


Rautalangan ympäri on kierretty juuttinarua, jotta seppele olisi mukava päässä. Elävinä kolmea eri eukalyptusta, neilikoita, harsokukkaa ja vahakukkaa. Elottomana rautalankaa. Hyvin säilyy seuraavaan päivään kostuttimitta, kun jääkaapissa säilyttää.