lauantai 30. syyskuuta 2023

Rusetti soluttautui pipoon

Lapsen paidan jämistä jäi riekaleet pipoon. Kaveri ihasteli lapsen paitaa, toisessa yhteydessä mietti pipon ostoa. Vaikka postaamiseen meni pari vuotta, kaverin lapsi sai nopeammin tämän. Kangas on Ehdan Soluttautujia.perjantai 29. syyskuuta 2023

Batman foamilla

Muutama vuosi sitten lapsen kaveri sai synttärilahjaksi Batman-paidan. Kotoa löytyi keltaista ja mustaa kangasta sekä foamia, jolla ompelin kohokuvion. Onnistui mielestäni hyvin tuollainen suht yksinkertainen kuvio. Läppärin näytöltä piirtelin mallin läpi ja takapuolelta ompelin kiinni kovikkeiden silittämisen jälkeen.
torstai 28. syyskuuta 2023

Peruspaitoja

 Näistä on jo tovi aikaa, mutta laitanpa tänne silti. 


Lentokonekangas on Majapuulta vuosien takaa, kaavoina pienessä OB:n Lil' Bear (4/2016) koossa 92 cm ja isommassa Kaksi kaverusta (1/2014) koossa 122 cm.
Toisessa kuvassa on revontulia kahdessa eri värissä. Kankaat ovat Nappinjalta. Sinisessä on kaavana OB:n Lil' Bear (4/2016) koossa 92 cm ja mustassa Ensemble (6/2014) koossa 116 cm (muokattuna koosta 122 cm).Tähän 122-senttiseen paitaan laitoin samaa kangasta eri väreissä. Kankaat hankin muistaakseni ensimmäisiltä Ommel-messuilta. Ehkä ongin tämän Ikasyrin laatikosta, ehkä en. Onko tai oliko sellainen kauppa olemassa? Todennäköisesti kaava on jokin jo tässä postauksessa esitellyistä.Tätä ihanaa pilvikangasta ostin muistaakseni Nappinjalta (Säätieto-nimellä). Näistä ehkä postasinkin jo tasokuvat.Musta-oranssi graafinen on Eurokankaasta, samoin hohtavat krokotiilit. Rekka-kangas tuli Majapuulta samoin kuin seuraavan kuvan sininen putkipaitakangas. Koko 122, kaavana OB:n Bunny (6/2018).


keskiviikko 27. syyskuuta 2023

Kaulureita kaksi

Jämälankoja tuhosin jossain vaiheessa tohinalla. Kaulureissa ei varmaankaan ollut ohjeita, vaan tikutin menemään. Varsinkin tuo putkimallinen oli jotenkin vapauttavaa tehdä, kun jäljestä ei ollut niin väliä ja kuviota saattoi vaihtaa, kun alkoi kyllästyttämään.

Lankana Novitan Baby Woolia vuosien takaa. Täällä toisenlainen toteutus kaulaliinasta ja piposta